URGENT

Unió de Pagesos guanya les eleccions a les cambres agràries a PLF i també a Catalunya.

Compartiu aquesta història

Per aclaparadora majoria, la formació sindical Unió de Pagesos ha guanyat les eleccions a PLF. El 83% dels votants palafollencs van donar suport a la llista d’Unió de Pagesos que també va guanyar àmpliament a Catalunya.

Al nostre municipi hi ha censats 75 pagesos amb dret a vot, dels quals sols 36 van exercir el seu dret, cosa que representa una participació final al nostre municipi del 48%. Dels 36 vots emesos, 30 van ser per a Unió de Pagesos i 6 per pels Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya. La resta de formacions es van quedar sense cap vot al nostre municipi.

A nivell català dels 100 membres de les 4 cambres agràries catalanes, una per a cada província, 63 membres són d’Unió de Pagesos, 23 dels Joves Agricultors i ramaders de Catalunya, 11 per Asaja, i 3 per Urapac.

El palafollenc, Joan Aldrufeu, d’Unió de Pagesos, serà un d’aquests membres a la cambra agrària barcelonesa.
Aldrufeu ha valorat positivament la jornada electoral d’ahir, i explica quina funció té una cambra agrària.
Aldrufeu és l’únic representant de Unió de Pagesos de la comarca del maresme, i el segon representant, que podria haver estat el també palafollenc Josep Soms, es va quedar a les portes, ja que era el número 22 de les llistes del sindicat a BCN, on finalment ha aconseguit 16 membres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics