URGENT

El govern de Malgrat de Mar ha denunciat a una revista local.

Compartiu aquesta història

La comissió de govern del municipi, formada per PSC, PP i CIU han decidit presentar una demanda penal i civil contra la revista Som-hi.
La demanda recrimina un seguit d’articles d’opinió apareguts a la revista que han molestat a l’equip de govern.
En la seva nova edició la revista publica l’acord de govern en el que s’ha pres la decisió de demandar a la revista, i a més un escrit de la redacció de la revista, que enguany celebra el seu 30è aniversari, criticant la decissió del consistori.
Segons l’escrit de Vicenç Tomas, membre de la redacció, s’ha denunciat a tota la revista en comptes de fer-ho a la persona que signa els articles d’opinió. Segons Tomas, iniciar accions penals contra les persones que calumnien i injurien és un dret de tothom, però creu que denunciar la revista “som-hi!”, és anar en contra l’equip humà que fa cada mes surti al carrer i contra totes les persones que li donen suport com a lectors.
El responsable legal de la revista Som-hi, Antoni Monguilod, ha parlat a RP. Monguilod encara desconeix perque s’ha iniciat una acció penal i civil contra la revista i més concretament en la seva persona, com a responsable legal.

Es dóna la circumstància que fa un més es publicava a la revista l’entrevista a Miguel Muñoz, candidat del PP a les properes eleccions i que en la revista que va sortir ahir al mercat, s’entrevista a Neus Serra, de CIU, i que d’aquí 2 números apareixerà una entrevista a Contxita Campoy, del PSC, les tres formacions que integrant del govern de Malgrat, que han denunciat la revista.
Per la seva banda l’alcaldessa de Malgrat, Contxita Campoy, ha declinat fer cap mena de declaració al respecte.Qui sí ho ha fet ha estat Joan Carles Tagua, líder del PP de Malgrat, que ha volgut deixar clar que no es tracta d’una croada dels partits de govern de Malgrat contra el som-hi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics