URGENT

Juan Andres Osorio, serà el cap de llista de ICV a PLF.

Compartiu aquesta història

La secció local ha fet públic qui serà el seu cap de llista en les properes eleccions municipals del proper mes de maig. Els ecosocialistes han confiat en Juan Andres Osorio per encapçalar la primera llista que la formació presenta a PLF.
Osorio, va ser en les passades eleccions municipals a les llistes del PSC, a l’igual que d’altres membres de l’actual llista dels ecosocialistes. Per Osorio iniciativa està més a l’esquerra, motiu pel qual molts socialistes han canviat a les llistes ecosocialistes.
-*
és la primera vegada que ICV es presentarà al nostre municipi, i Osorio assegura que la formació plantejarà una campanya sense critiques.
-*
Segons el propi cap de llista aviat es s’editaran uns tríptics en el que s’informarà dels canals de comunicació que crearà el partit, com per exemple un correu electrònic, per tal que la població els faci arribar les seves preocupacions o propostes.
Els ecosocialistes van aconseguir un 9% dels vots en les passades eleccions al parlament de Catalunya del mes de novembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics