URGENT

Augmenten els accidents laborals al Maresme

Compartiu aquesta història

L’any 2006 es va tancar amb un total de 6.147 accidents amb baixa laboral a la comarca del Maresme. Aquesta xifra representa un increment de la sinistralitat d’un 9,3% respecte a l’any anterior. Tot i això, la part positiva és la disminució dels accidents mortals. Si els anys 2004 i 2005 van perdre la vida, cada any, 5 treballadors a causa d’un accident laboral, el 2006 se’n van registrar 3.
Aquestes dades de sinistralitat laboral han estat recollides per l’Observatori de desenvolupament local del Consell Comarcal del Maresme El 99,1% dels accidents laborals del 2006 van provocar ferides de pronòstic lleu als treballadors afectats, el 0,8% van ser greus i el 0,1% mortals. Seguint la tendència d’anys anteriors, la major part dels accidents va tenir lloc en activitats del sector serveis, en més del 40%, mentre que més del 30% es va produir a la construcció, i el 27% a la indústria, mentre que sols un 2% a l’agricultura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics