Augmenten els accidents laborals al Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’any 2006 es va tancar amb un total de 6.147 accidents amb baixa laboral a la comarca del Maresme. Aquesta xifra representa un increment de la sinistralitat d’un 9,3% respecte a l’any anterior. Tot i això, la part positiva és la disminució dels accidents mortals. Si els anys 2004 i 2005 van perdre la vida, cada any, 5 treballadors a causa d’un accident laboral, el 2006 se’n van registrar 3.
Aquestes dades de sinistralitat laboral han estat recollides per l’Observatori de desenvolupament local del Consell Comarcal del Maresme El 99,1% dels accidents laborals del 2006 van provocar ferides de pronòstic lleu als treballadors afectats, el 0,8% van ser greus i el 0,1% mortals. Seguint la tendència d’anys anteriors, la major part dels accidents va tenir lloc en activitats del sector serveis, en més del 40%, mentre que més del 30% es va produir a la construcció, i el 27% a la indústria, mentre que sols un 2% a l’agricultura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics