URGENT

Tan CIU com PP de Malgrat es desvinculen de les accions legals que s’han emprès contra la revista Som-hi.

Compartiu aquesta història
En declaracions a aquesta emissora tan Neus Serra de CIU com Joan Carles Tagua del PP, han deixat clar que sols han recolzat que l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, pugui presentar una demanda a Som-hi, però que això no vol dir que ells la vulguin presentar.
Ahir informàvem de l’acord pres per la comissió de govern de Malgrat, integrat per PSC, CIU I PP per començar emprendre accions legals contra la revista Som-hi per la publicació d’una sèrie d’escrits que van molestar l’alcaldessa. Segons sembla els articles eren signats per un pseudònim, motiu pel qual l’alcaldessa ha denunciat a la revista.
Escoltem primer a Neus Serra, líder de CIU a Malgrat i després a Joan Carles Tagua del PP.

L’anunci de les accions legals contra el Som-hi s’han rebut amb sorpresa des de la revista, que asseguren que estan molt tranquils.
Per la seva banda Conxita Campoy continua sense fer declaracions sobre les accions contra el som-hi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics