URGENT

Un centenar de persones s’apleguen al sopar de presentació de Xavier Dalmau com a cap de llista de CIU a PLF.

Compartiu aquesta història

El sopar, que es va fer al teatre de PLF, va comptar amb una nodrida representació de polítics de la federació, com regidors de Malgrat de Mar, Canet o PLF. L’esposa de l’expresident del govern català, Marta Ferrusola va apadrinar l’acte que va servir a Dalmau a presentar el seu compromís amb la nostra població. Ens ho explica el mateix Dalmau.

-*

El sopar, que va començar a 2/4 de 10 del vespre va comptar amb les intervencions dels regidors palafollencs; Joan Gallart i Maria Massaguer i el propi Xavier Dalmau. També va intervenir Marta Ferrussola.

Ferrusola, a preguntes d’aquesta emissora va parlar sobre la problemàtica de Renfe a la nostra comarca. La dona de Jordi Pujol, va demanar als governs catlà i central sensibilitat, per cedir la gestió de rodalies a la Generalitat de Catalunya, tot i que Ferrusola creu q potser és el govern català qui no la vol. Escoltem a Ferrusola.
-*

Marta Ferrusola, ha estat per segona vegada consecutiva la padrina del cap de llista de CIU a PLF, ja que ja ho va ser de Joan Gallart en les passades eleccions del 2003. Ferrusola va declarar que coneix Dalmau des de fa temps i que per això va acceptar ser la padrina del seu sopar de presentació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics