URGENT

Aquests diumenge es farà la plantada d’arbres a PLF.

Compartiu aquesta història

Cada any la jornada aplega a més gent que planta un arbre a la zona especificada i habilitada.
Enguany, es repeteix zona, així a l’igual que l’any passat els arbres es plantaran al nou parc fluvial de la Tordera.

Les activitats començaran a les 10 del matí al mateix parc on es concentraran les persones que vulguin plantar els arbres. Un cop plantats, a les 11 del matí es farà una bicicletada pel nou circuit habilitat per a bicicletes en aquests parc que voreja la riba del riu Tordera, que acabarà amb un esmorzar per als participants. A les 12 actuarà l’esbart dansaire de Joaquim Ruyra de Blanes

El regidor de Medi Ambient de l’ajuntament de PLF, Joan Grimal, ens explica la tipologia d’arbres que es plantaran diumenge, que a l’igual que l’any passat respectarà la presència d’arbres de rivera.
-*

L’any passat també es van plantar una cinquantena d’arbres en una activitat que va ser un èxit de participació.

Al parc fluvial de la Tordera fa pocs dies es va estrenar un espai dedicat exclusivament als gossos, en el que poden passejar sense haver d’estar lligats. Tot i això la zona, coneguda amb el nom del Gorg dels Cans, encara no disposa de papereres ni dispensador de bosses per recollir els excrements dels animals. Segons Grimal és possible que el proper diumenge, coincidint amb la jornada de plantada d’arbres, ja estiguin col·locats
-*
Tot i això el mateix Grimal considera positiva l’experiència del Gorg dels cans

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics