URGENT

Ciutat Jardí ha cobrat el 85% de les parcel·les per fer les clavegueres.

Compartiu aquesta història

Segons el president de la urbanització, José Carmona, ahir es van reunir amb l’oficina de recaptació per passar balanç de les parcel·les de l’urbanització que ja han realitzat el pagament de les contribucions especials que han de permetre la construcció del clavegueram.
Segons el mateix president el 85% de les parcel·les han fet el pagament de les contribucions, i es calcula que un cop es revisin una sèrie d’errors tècnics, aquests percentatge pugi fins un 90 o 95%. Ho explica el mateix José Carmona.
-*
Segons Carmona de les parcel·les impagades es farà una recerca dels propietaris o descendents per saber si es volen fer càrrec de les parceles i per tant de les contribucions. Si no, les parcel·les s’expropieran per poder aconseguir els diners per cobrir les despeses que generen la construcció de les clavegueres.
Cal destacar també que totes les parcel·les impagades corresponen al terme de PLF, ja que les que depenen de Sta. Susanna i de Malgrat de Mar, s’han cobrat el 100%.

Pel que fa a les obres es van iniciar fa unes setmanes, però ahir va començar a treballar les excavadores, i segons el president de l’associació de veïns ja es porten fets, en un sol dia uns 200 metres.
-*
Les obres del clavegueram de Ciutat Jardí tenen per contracte una durada de 20 mesos, però es preveu que la seva durada sigui inferior a aquests termini.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics