URGENT

La policia local de PLF repartirà 3000 tríptics sobre seguretat ciutadana

Compartiu aquesta història

Avui comença una campanya informativa de seguretat personal aprofitant la proximitat de les vacances de setmana santa.

Per la campanya s’editaran 3000 tríptics que es repartiran casa per casa amb consells de seguretat a la llar, al vehicle i a la via pública. També es faran cartells que es penjaran als pregoners i comerços de la població.
La policia local de PLF recomana que es comuniqui als cossos de seguretat qualsevol moviment sospitós, ja que cal la implicació de tothom per poder arradicar els delictes.
Marc Penya, sergent en cap de la policia de PLF, ens explica per que es fa aquesta campanya.
-*

Penya, però vol tranquilitzar la població recordant que PLF és una població de les més segures del Maresme.
-*
Entre d’altres consells la policia recomana circular amb les portes tancades amb el dispositiu de seguretat per les ciutats, no deixar objectes de valor a l’interior del vehicle, com ara ràdios, GPS o la pròpia documentació del vehicle, quan estacioneu. A l’habitatge es recomana sospitar dels serveis tècnics que no s’han sol·licitat i tancar amb clau, tot i que l’absència sigui de poca durada.
Aquesta campanya és una més de les que fa la policia local de PLF, dins el seu pla de policia de proximitat. Els tríptics també recorden els telèfons d’emergències, com ara el 112, o el telèfon de la policia local del nostre municipi el 608 74 04 04.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics