URGENT

La col.laboració ciutadana ajuda a la detenció de dos lladres que estaven robant al magatzem de begudes a PLF.

Compartiu aquesta història

La matinada de dilluns a dimarts, la policia local va rebre una trucada d’un veí que havia detectat moviments estranys al voltant del magatzem, quan es van presentar els agents van descobrir a tres homes que estaven substraient material del magatzem. Els lladres van poder pujar al cotxe i va començar una persecució per la carretera direcció a Blanes.

Al centre de la població van abandonar el cotxe i els tres individus es van dispersar. La policia local de PLF va comptar a partir d’aquí amb l’ajuda del cos de seguretat blanenc, i entre les dues policies van poder atrapar a dos dels fugitius. El tercer es va poder escapar.
Els lladres van endur-se material per un valor de 600€, entre el qual una màquina dispensadora de cervesa, ja que un dels lladres identificat té un bar.
Els lladres identificats són un de Blanes i un altre de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics