URGENT

Agenda cultural del cap de setmana.

Compartiu aquesta història

Cap de setmana marcat encara per la celebració aquesta setmana del Dia de la Dona treballadora.
Així aquests vespre hi haurà l’acte central de les activitats preparades pel casal de la dona. Es tracta d’un sopar popular amb ball i espectacle de màgia inclòs. Ja s’han venut 80 entrades per aquests sopar al teatre municipal.

Demà dissabte es durà a terme la donació de sang al nostre municipi. La unitat del banc de sang serà al CAP de PLF entre les 10 del matí i les 2 del migdia.

Diumenge es concentren un gran nombre d’activitats. La primera, la plantada d’arbres a partir de les 10 del matí al Parc Fluvial de la Tordera. S’hi plantaran una 50a d’arbres, i després hi ha bicicletada, esmorzar popular i exhibició d’un esbart dansaire.

Abans a 2/4 de 10 haurà sortit, des del casal d’avis del centre, l’autocar organitzat per la Puput amb direcció Calella de Palafrugell, Cap Roig i el Far de St. Sebastià. Es tracta d’una nova excursió de les que organitza la puput cada mes.

Diumenge a la tarda, torna el cicle infantil al nostre municipi. Ho farà amb la projecció de la pel.lícula JIMMY NEUTRÓ en DVD al teatre municipal a partir de les 6 de la tarda.

A la resta de poblacions veïnes també hi ha un amplia possibilitat d’activitats culturals.
A Malgrat de mar aquests vespre torna el cineclub Garbí amb la pel.lícula “Palíndromos”. La pel.lícula explica la història d’una noia de 12 anys que vol ser mare costi el que costi. Fa tot el que pot perquè així passi. I gairebé ho aconsegueix, però es veu frustrada pels seus pares. La noia s’escapa, capficada en tornar-se a quedar embarassada. Però es veu envoltada en un estrany món, ple de estranyes situacions i singulars personatges, com una dona que acull nois i noies tan perduts com ella. dissabte hi haurà fira d’artesania a Pineda durant tot el dia a la pl de les Mèlies. També demà dissabte a Malgrat es tancarà els actes de celebració del dia internacional de la Dona amb la projecció de la pel·lícula Per que les dones sempre volen més al centre cultural a 2/4 de 10 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics