URGENT

Lloret crearà, en el futur, la regidoria de la dona

Compartiu aquesta història

Amb la diada d’ahir dia de la dona treballadora, Lloret va presentar el pla local de dones, que reflecteix la situació en què es troben les dones que viuen i treballen al municipi.

Els continguts del pla, que, encara s’està elaborant, es van presentar ahir al vespre. El regidor de Benestar i Família de l’ajuntament, Romà Codina, assegura a Ràdio Lloret que l’administració local s’ha compromès a treballar perquè les dones i homes tinguin les mateixes oportunitats i drets.

El mateix Codina, assegura que aquests pla de dones és el punt de partida, cap a una regidoria de la dona. La creació d’una regidoria específica de la Dona es contempla com un projecte a mig termini, és a dir, amb la vista posada al proper mandat.

Per Codina serà un departament que haurà de treballar al costat de les entitats per assolir la igualtat d’oportunitats. El regidor entén que tots els municipis amb un nombre d’habitants significatius tindran, tard o d’hora, una regidoria de la dona, que considera “fonamental”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics