Centenars de persones visiten cada diumenge el nou parc Francesc Macià de Malgrat de Mar.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de la seva inauguració fa uns 15 dies, el parc s’ha convertit ja en l’epicentre de lleure de molts malgratencs, que decideixen passar la jornada al parc.
Fa 15 dies s’inaugurava l’ampliació del parc deixant-lo en prop de 50 mil m2 dividits en diferents zones lúdiques i de pícnic. Diferents agents cívics vigilen el complex i donen assessorament als visitants, que ahir al migdia s’apropaven al miler de persones.

Al parc s’hi poden trobar, pistes de patinatge, de minifutbol, diferents tobogans i altres jocs infantils, zones d’esbarjo, un gran amfiteatre o un mirador del parc.
L’ampliació del parc ha incorporat més taules de pícnic, que abans de l’actuació eren escasses i provocaven que molts veïns es guardessin la taula des de primera hora per poder fer-hi el dinar o celebrar algun aniversari.

L’afluència al parc també provoca problemes d’estacionament al seu voltant, tot i que hi ha un aparcament gratuït al CAP de Malgrat, al costat d’una de les dues portes d’accés.El parc Francesc Macià obre a les 9 del matí i tanca les portes a les 8 del vespre. Tot i que el proper mes d’abril, s’ampliarà fins a les 12 de la nit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics