URGENT

Ja és obert el concurs de cartells de la festa Major de PLF.

Compartiu aquesta història

Des de la passada setmana és obert el 3r concurs que ha de triar el cartell de la propera festa major de PLF. Enguany el termini de presentació dels cartells és el proper 19 d’abril d’enguany.
Com és habitual, el mes de maig quedaran exposades les propostes de cartell al MID de PLF, just després de conèixer, l’11 de maig, el veredicte del jurat que triarà el cartell oficial de la festa major 2007.

La temàtica i la tècnica del cartell és lliura i hauran de ser de 29’7 cm d’amplada i de 42 cm d’alçada. Les propostes, un màxim de dues per participant, no han d’estar signades i s’hauran d’entregar a traves del correu tradicional al consistori, plç major 11 de PLF o en mà al PIJ de PLF i el cartell guanyador s’endurà 250€ i serà la imatge de la festa major del municipi, en fulletons, cartells, i a la plana web del consistori.
Aquesta és la tercera edició del concurs que cada any ha guanyat adeptes i que espera una gran participació en aquesta nova edició del certament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics