URGENT

El ple de demà de l’ajuntament de PLF tractarà sobre la depuradora del Maresme.

Compartiu aquesta història

Aquests és un dels 23 punts en l’ordre del dia del ple ordinari que s’ha de celebrar demà a la casa consistorial a partir de les 8 del vespre.
Presumiblement el ple aprovarà demà una moció per tal que la depuradora del Maresme es faci ràpidament sigui quina sigui la seva ubicació final.

La depuradora està prevista a primera línia de mar a cavall entre Pineda i Calella, però la mobilització social a Pineda està endarrerint la construcció de la depuradora que ha de donar servei a Malgrat, Pineda, Calella, Sta. Susanna i PLF.

En el ple de demà també es donarà a conèixer la proposta d’ubicació del nou Cap de salut del nostre municipi. Com va avançar aquesta emissora a finals de gener la Generalitat vol construir un nou servei sanitari a PLF, i en la sessió de demà al vespre es donaran a conèixer les diferents possibilitats d’ubicació.

També es preveu delegar a la Diputació de BCN la recaptació, inspecció i liquidació de diferents impostos municipals i les multes de trànsit de PLF.

Un altre dels punts de l’ordre del dia és la proposta de nomenament del jutge de Pau titular del nostre municipi.
La sessió que com a últim punt té els precs i preguntes, i que per tan presumiblement s’allargarà, començarà a les 8 del vespre a la sala de plens de l’ajuntament de PLF i serà transmesa en directe des de l’inici per RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics