URGENT

L’ajuntament de Malgrat aprovarà aquests dijous la franja perimetral de seguretat de Ciutat jardí.

Compartiu aquesta història

Ho farà en la sessió plenària en caràcter ordinària del proper dijous al vespre.
En concret es preveu aprovar la reducció de la densitat arbrada i de sotabosc en un perímetre de 25 metres al voltant de la part malgratenca de Ciutat Jardí, una urbanització que depèn de 3 municipis; Sta. Susanna, Malgrat i en major part PLF.

A la part palafollenca, encara falten lligar una sèrie de serrells, tal i com explica el regidor de Medi ambient del nostre Ajuntament, Joan Grimal.

Tot i això s’espera que l’obra pugui començar el proper mes, per estar enllestida al mes de juny.
Les altres urbanitzacions on s’ha de fer el perímetre, Mas Reixach i Mas Carbó, a la primera ja hi ha acord amb els veïns mentre que a Mas Carbó s’espera una assemblea de propietaris per negociar i presentar les condicions per començar a realitzar aquests perímetre el més aviat possible.Aquests perímetre preveu una franja de 25m de seguretat entre el bosc i les cases de les urbanitzacions per prevenir l’arribada a les llars de possibles incendis forestals. En aquesta franja es rebaixa la presència d’arbres i de sotabosc, per tal que actuïn de tallafoc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics