URGENT

El president de la Generalitat José Montilla s’ha reunit aquests matí amb representants d’Inditex i l’alcalde de PLF, Valentí Agustí per tractar la se

Compartiu aquesta història

Aquests matí s’havia de fer al parlament de Catalunya una reunió entre l’alcalde de PLF VA, representants de l’empresa INDITEX i el conseller d’Obres Públiques i polítiques territorials de la Generalitat Joaquim Nadal, per tal de poder desencallar la situació de bloqueig que impedeix a l’empresa Inditex, propietària de marques tèxtils com Zara, Massimo Dutti o Bershka, instal·lar una planta logística a PLF.

Finalment el conseller Nadal ha demanat al president Montilla la seva presència a la reunió a l’entendre que es tracta d’un tema prioritari de pais.

Valentí Agustí declarava a la sortida de la reunió que Montilla s’ha implicat en les negociacions, per que segons Agustí, ho considera un “tema d’estat”.

José Montilla

La intenció d’Inditex és ampliar l’actual planta que té a Tordera, en terrenys municipals de PLF, però els terrenys són considerats inundables per l’ACA, que demana una sèrie de mesures abans de donar-hi el vist i plau.
L’empresa havia donat com a data màxima per a 1que estigues tot acordat el proper dia 22 , però després de la reunió d’avui amb el president Montilla, l’empresa ha ampliat el matge fins el proper abril.

Si finalment no s’arribés a un acord l’empresa podria marxar a Saragossa on els donen un terrenys gratuïtament per instal.lar-se, cosa que representaria la pèrdua dels 500 llocs de treball que suposadament, aportaria Inditex a la nostra zona.

Ara cal que es posin d’acer l’ACA i la conselleria de polítiques territorials, i autoritzar la implantació d’Inditex a PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics