URGENT

El govern català està elaborant un projecte d’un nou pont sobre la Tordera.

Compartiu aquesta història

La Direcció General de Carreteres ha encarregat a GISA, l’empresa pública de la Generalitat de Catalunya, la redacció del projecte de construcció del que serà el nou pont sobre el riu Tordera i que separa els termes municipals de Malgrat de Mar i Blanes.
Segons ha informat l’alcalde de Blanes, a una plana web informativa de Malgrat de Mar, en aquests moments el projecte es troba en fase d’elaboració.Tot i que els detalls encara estan per determinar, Josep Marigó sí ha avançat que el finançament de l’obra es faria conjuntament entre les Diputacions de Barcelona i Girona i el Govern Català.

De fet ja existeix un conveni signat entre l’ajuntament de Blanes i la Diputació de Girona, per tal de reorganitzar el sector implicat.
Precisament, la noticia s’ha conegut just aquests mes de març, que l’actual pont compleix 73 anys de la seva inauguració, el 25 de març de 1934, i des de llavors s’han fet algunes actuacions de millora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics