Els comerços de Malgrat de Mar podran obrir fins a les 11 de la nit a l’estiu i al Nadal.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa un any el ple municipal va limitar la condició de població turística del municipi als mesos d’estiu, acordant a més, l’hora de tancament en aquests períodes a les 10 del vespre.

Ahir en la sessió plenària es va fer uns ajustaments a la normativa, i a partir d’ara els comerços de la població podran obrir fins les 11 de la nit i els diumenges, de juny a setembre i també per Nadal.

Segons la regidora de comerç i turisme de Malgrat, Neus Serra, aquesta és la resposta a una petició del comerciants, que demanaven aquesta ampliació d’horaris i sobre tot poder obrir dos diumenges per Nadal. Serra assegura que aquestes mesures no perjudiquen a ningú.

Aquests punt es va aprovar ahir al ple municipal, després d’un debat sobre la conciliació de la vida laboral i la professional, ja que entre els regidors, i també entre el públic, hi va haver discussió sobre aquesta ampliació d’horaris comercials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics