URGENT

La llar d’infantsmunicipal de PLF, ja té nova directora.

Compartiu aquesta història
Després de mesos de recerca d’una persona per dirigir la llar d’infants municipals, finalment ahir en una reunió es poder tancar la incorporació d’una mestre, que actualment treballa en una escola privada de Tordera, com a nova directora.

Ens ho ha confirmat el regidor d’ensenyament de l’ajuntamentr de PLF, Amado Romero:

El passat novembre la directora de la llar, Dolors Ribot, va demanar una excedència de 2 anys i des de llavors s’ha estat buscant algú per suplir la seva marxa, i fins ahir no es va poder tancar aquesta incorporació, que encara no té data exacte d’incorporació, però es preveu que abans de 3 setmanes ja estigui dirigint la llar d’infants, que compta amb més de 100 nens i nenes.

Llar d’infants Palafollets de PLF

L’ampa de la llar d’infants va denunciar al ple de dimarts passat la falta d’una figura directiva, que coordines les accions i que fes d’enllaç entre els pares i les educadores. Avui, la presidenta de L’AMPA, Sonia Albendin, abans de coneixer la nova incorporació ens explicava les principals queixes dels pares.

Albendin, reconeix que la llar d’infants no ha passat el millor any, per la falta d’educadores primer, després pel canvi d’horaris proposats des del consistori i finalment amb la directora. De totes maneres vol aclarir que la situació ha millorat considerablement, i que s’ha augmentat la plantilla d’educadores i s’han fet millores necessàries a la llar en aquests temps.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics