URGENT

Demà s’obre el carrer Passada de Malgrat després de 4 mesoso d’obres

Compartiu aquesta història

Demà dimarts està previst que s’obri al trànsit el carrer de Passada de Malgrat de Mar.
L’ajuntament de Malgrat restablirà el transit del carrer Passada, que es trobava des de novembre tallat al trànsit. De tota manera encara no estarà acabades del tot les obres de remodelació de la via, una de les arteries principals, fins ara d’entrada de la població, ja que el carrer de Passada s’obrirà al trànsit amb l’aplicació del canvi de sentit previst, és a dir direcció Barcelona-Girona, tal i com ja funciona al carrer de Girona, al revés que fins ara. El dimarts s’obrirà a la circulació del tram del carrer de Passada des del carrer de Riera. El dimecres està previst que es pugui accedir des de l’avinguda Tarragona i cap a final de setmana, s’obrirà el tram de can Feliciano, on es troba la caserna de la policia local.Aquest canvi de sentit del carrer Passada comportarà d’altres canvis com el carrer d’Aragó, que també canvia de sentit i serà d’entrada pel carrer de Passada; el carrer Desclapers, el de la biblioteca, manté el sentit que ja s’està aplicant ara, de mar a muntanya; el carrer de Bellaire, que desemboca a les peixeteries velles, serà d’entrada pel carrer de Passada i de sortida per Desclapers.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics