Adif (Administrador de Infraestructuras Ferroviarias) tancarà el pas a nivell de les fàbriques de Malgrat de Mar a partir de demà

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Adif tancarà el pas a nivell de l’antic “merendero la Ola”, al final del carrer Abat Oliva de Malgrat de mar, una setmana abans que el Ministeri de Foment obri els dos passos soterrats que ha construït al camí del Pla, just a davant de la Cooperativa Progrés-Garbí, que es preveu obrir el proper 28 de març, segons ha anunciat al consistori.
Aquesta obertura dels dos passos, que substitueixen el pas a nivell del camí del Pla, comporten el tancament del pas a nivell que connecta el carrer Abat Oliba amb el camí de la Pomereda i la zona de les fàbriques de la platja. Paral·lelament, l’Ajuntament de Malgrat ha aprovat el projecte de construcció d’un pas soterrat en aquest punt. El projecte d’aquest pas inferior l’ha redactat l’empresa Tadec, amb un pressupost de més de 2 milions 300 mil € i un termini d’execució de 12 mesos. La previsió amb la que treballa el consistori, és que l’obra, que assumirà l’Ajuntament, es pugui posar en marxa al voltant del proper mes de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics