URGENT

Les joventuts d’ICV EUA de Malgrat han preparat una exposició fotogràfica sobre la situació del Delta de la Tordera.

Compartiu aquesta història

Sota el títol “S.O.S Delta de la Tordera” l’exposició vol evidenciar l’estat del delta de la Tordera i denunciar l’estat de deixadessa. L’exposició serà visitable fins el proper diumenge a la biblioteca la cooperativa de Malgrat de Mar.

Precisament arrel d’aquesta exposició ens hem interessat per saber en quin estat es troba el consorci que es pretenia formar entre els municipis de PLF, Malgrat i Blanes, per conservar el tram final del riu.

La noticia sortia just fa un any. Després d’aquests mesos el projecte està paralitzat. L’alcalde de PLF ja es va mostrar les seves discrepàncies amb el projecte, i avui ens explica que el projecte ha quedat paralitzat del tot.
-*

Segons Agustí, que en el seu dia va critica l’afany de protagonisme de Blanes dins el projecte, ha estat la falta de comunicació entre consistoris el que finalment ha fet fracassar el projecte, que Conxita Campoy, alcaldessa de Malgrat, ja vaticinava de complicat per tirar endavant fa un any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics