Finalment el carrer Passada de Malgrat s’obrirà demà dijous al trànsit

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot i que, estava prevista per dimarts, finalment s’ajorna fins demà dijous.
Segons el web de l’ajuntament alguns imprevistos han provocat aquest endarreriment. La Regidoria de Governació de Malgrat de Mar ha informat que avui es farà arribar un plànol de la nova distribució de sentits de circulació als veïns de la zona.
El carrer Passada canvia de sentit i serà direcció Pineda- Blanes, com ja ho és el carrer Girona. D’aquesta manera de sortida del centre de la població, hi haurà dues vies paral·leles; el carrer del Carme i el carrer Passada.El carrer Passada s’obrirà després de 4 mesos de treballs per remodelar la seva aparença, amb nou asfaltatge, noves voreres i nou sentit de circulació a l’igual que el carrer Girona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics