URGENT

Aquesta cap de setmana Pineda serà la seu, de la Fira del món geganter de Catalunya, una trobada que reunirà 30 colles de gegants

Compartiu aquesta història

Amb la fira s’acaben els actes de celebració del 20è aniversari de la Colla de Geganters i Grallers de Pineda. En aquesta fira, s’instal.laran 35 estands a la plaça de les mèlies amb constructors d’instruments, capgrossos, constructors de gegants i la presència durant tot el cap de setmana, d’uns 60 gegants i gegantons, a més dels Gegants de Catalunya, en Treball i Na Cultura. Durant la Fira també hi haurà tallers, jocs per la mainada com ara tobogans amb forma de gegant, i xerrades sobre el món geganter, debats, i un dinar popular.
També es farà el concurs per triar el millor ball de gegants de Catalunya, el millor ball de capgrossos, i l’actuació de 4 de les millors colles de grallers del país. A la nit de dissabte s’ha programat un concert dels Rauxa.
La Fira del món geganter està organtizada per l’Agrupació de Colles geganters de Catalunya, la colla de Geganters i Grallers de Pineda, i l’Ajuntament pinedenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics