URGENT

La regidora de Medi ambient de Malgrat de Mar, Carme Aubanell, creu que no era el moment de fer el consorci de preserevació del Delta de la Tordera.

Compartiu aquesta història

Ara fa un any els municipis de Blanes, Malgrat Tordera i PLF es van reunir per crear un ens de conservació de la part baixa de la Tordera.
Finalment no es va constituir el consorci. Blanes acusa a Malgrat de no fer res per mantenir el Delta de la Tordera i PLF acusa a Blanes de excés de protagonisme.
La regidora de medi ambient de l’ajuntament de Malgrat de Mar, Carme Aubanell, ha assegurat a RP que no era el moment de crear un consorci de preservació. Aubanell també respon a les acusacions que aquesta setmana feia des de Blanes el líder de EUA, Joan Salmeron. El regidor blanenc acusava a Malgrat de no fer res per la preservació de la zona de rivera.
Aubanell li respon que a banda del consistori, que sí ha fet actuacions, hi ha d’altres administracions implicades.

Aubanell considera que sense el suport de l’administració autonòmica els pobles només poden arreglar camins i plantar “4 arbres”, si els deixen.

La polèmica sobre la preservació del tram baix de la Tordera , es va reobrir arran de les declaracions paral.leles del regidor blanenc i de l’alcalde de PLF, VA, que dilluns deia en aquesta emissora que Blanes havia estat el municipi impulsor del consorci tot i ser el poble que més l’havia degradat.
En el seu dia Agustí també va denunciar l’excessiu protagonisme de Blanes i també que al consorci, que finalment no es va crear, els 4 municipis havien d’aportar la mateixa quantitat de diners sense comptar amb el nombre de població.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics