URGENT

Aquests vespre arriba una nova edició del cicle les Mil i una Nits.

Compartiu aquesta història

La d’aquests vespre serà la tercera sessió d’aquests programa de xerrades i activitats relacionades amb un país estranger. Primer va ser la Índia, després el Senegal i avui el centre de las Mil i 1 serà Colòmbia.

Aquests cicle pretén acostar diferents països a partir de l’òptica de catalans que hi han passat molt temps o directament de persones originàries del país. Aquests últim cas és precisament el d’aquesta nit.

A les 9 del vespre al PIJ, un grup de dones colombianes, que treballen als Vivers de Tordera, explicaran la seva experiència a Colòmbia i a Catalunya, per mitjà de la paraula, la música, el ball.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics