URGENT

Malgrat penjat al seu web els llibres que fan referència a la població i que estan esgotats

Compartiu aquesta història

El llibre de Ms Felix Paradeda “La vila de Malgrat i sos contorns”, de principis del s.XX, és una obra de capçalera per conèixer com era l’alt Maresme a l’entrada de segle.

El llibre és impossible de trobar a les llibreries, però ara tothom qui ho vulgui s’ho podrà descarregar a través de la plana web de l’ajuntament de Malgrat de Mar.

De del web municipal ajmalgrat.cat i dins l’apartat d’actualitat a Publicacions de l’Ajuntament- es pot descarregar el llibre de Paradeda i d’altres com ara el llibre de 1983, “Fèlix Cardona i Puig. Mite i realitat al cor d’Amèrica del Sud”, de Pere Grases o el llibre “Les mines de can Palomeres”, del 1988 . També s’hi troben els llibre “Malgrat, entre mar i muntanya” (1993) i “Homenatge a Zenòbia Camprubí”, (1994).A banda d’aquests llibres, es posen també a l’abast digitalment altres publicacions de l’ajuntament de Malgrat, com els resums de les matinals d’Història o el recopilatori dels 25 anys d’ajuntaments democràtics amb les conferències fetes a Malgrat per Felipe González, Ernest Benach, Joan Saura, Jaume Matas i Jordi Pujol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics