URGENT

Demà dissabte s’inaugura la biblioteca pública Enric Miralles de PLF.

Compartiu aquesta història
Després d’anys de construcció demà s’inaugurarà la biblioteca, al centre del parc de les Esplanes.
L’equipament de 623 m2, s’inaugurarà a partir de les 5 de la tarda amb una sèrie d’activitats, que inclouran un espectacle del alumnes de l’institut. El director de l’institut Daniel López ens explica que és el que faran els alumnes de l’IES.

Després de la lectura dels alumnes de secundària es farà l’acte d’inauguració amb els parlaments de les autoritats assistents, tan de la Diputació de BCN com de la conselleria de Cultura, i per acabar la jornada es farà un espectacle de narració de contes dins la biblioteca.

El nou equipament, que tindrà 15 mil volums, té el nom oficial d’Enric Miralles, el seu arquitecte, mort l’any 2000. Després de la seva mort, la seva dona Benedetta Tagliabue, s’ha encarregat de tirar endavant els projectes inacabats de Miralles, com el Mercat de Sta. Caterina o el parlament d’Escòcia.

Benedetta Tagliabue

Tagliabue ha definit per a RP la nova biblioteca del nostre municipi. Tagliabue, valora molt positivament la implicació de PLF amb el món de l’arquitectura, amb exemples com el Mid, la fabrica Forroll o el Palauet.

La Biblioteca de PLF, encara no començarà a funcionar regularment, tot i que fons consultades per aquesta emissora creuen que la biblioteca podria entrar en funcionament la propera setmana.
La biblioteca funcionarà cada dia de 4 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre i els matins de dijous i dissabte de 10 del matí a 2 del migdia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics