URGENT

Encara hi ha temps t’apuntar-se al curs de carretó elevador que prepara l’àrea de promoció econòmica de L’Ajuntament de PLF.

Compartiu aquesta història

El curs està adreçat a treballadors en actiu, i està subvencionat al 100%.
Finalment el curs començarà el proper 14 d’abril al Mid de PLF, tots els dissabtes de 9 del matí i fins les 2 del migdia. En total el curs de carretons elevadors es farà en 4 dissabtes i té una durada total de 20 hores.

Qui estigui interessat pot adreçar-se a realitzar la seva inscripció a l’Àrea de Promoció Econòmica del nostre consistori al carrer Francesc Macià, 1 1er pis, o bé trucar a l’Ajuntament al Tel. 937620043. L’últim dia d’inscripcions serà el proper 12 d’abril.
El curs és una col·laboració de l’ajuntament amb l’ Institut per al desenvolupament de la formació i l’ocupació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics