URGENT

Avui s’obren les preincripcions per al proper curs de les escoles i l’institut de PLF.

Compartiu aquesta història

Fins el proper dia 20d’abril és obert el període de preinscripció pels alumnes de P3 i fins a secundària. Enguany el procés presenta novetats a l’hora de valorar la puntuació per aconseguir plaça en algun dels centres de primària i secundària públics.

A la preinscripció s’hi podrà posar diferents centres educatius per ordre de preferència, i s’haurà d’entregar al centre escollit en primera opció. Pel curs vinent està prevista la creació de 5 classes de P3, el que representa un total de 125 places disponibles. D’aquestes 5 classes, 3 aules, uns 75 nens i nenes seran al Ceip Mas Prats, mentre que al Ceip les ferreries es crearan 2 línies de P3, per a uns 50 alumnes.

El director del Ceip Les Ferreries, Marià Mañe ens explica quin són alguns criteris per aconseguir definitivament la plaça en algun dels centres públics del nostre municipi.
-*

A la plana web de la generalitat, gencat.cat/preincripció, hi podeu trobar tota la informació necessària, o també al centre educatiu on vulgueu preincriure al vostre fill o filla.
Pel que fa a la llar d’infants, el període de preincripció s’iniciarà el proper 2 de maig i fins el 15 del mateix mes.

Pel que fa a la matrícula, a la llar d’infants començarà el 4 de juny, mentre que el període de matriculació en escoles i instituts, s’iniciarà el proper 11 de maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics