Avui s’obren les preincripcions per al proper curs de les escoles i l’institut de PLF.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fins el proper dia 20d’abril és obert el període de preinscripció pels alumnes de P3 i fins a secundària. Enguany el procés presenta novetats a l’hora de valorar la puntuació per aconseguir plaça en algun dels centres de primària i secundària públics.

A la preinscripció s’hi podrà posar diferents centres educatius per ordre de preferència, i s’haurà d’entregar al centre escollit en primera opció. Pel curs vinent està prevista la creació de 5 classes de P3, el que representa un total de 125 places disponibles. D’aquestes 5 classes, 3 aules, uns 75 nens i nenes seran al Ceip Mas Prats, mentre que al Ceip les ferreries es crearan 2 línies de P3, per a uns 50 alumnes.

El director del Ceip Les Ferreries, Marià Mañe ens explica quin són alguns criteris per aconseguir definitivament la plaça en algun dels centres públics del nostre municipi.
-*

A la plana web de la generalitat, gencat.cat/preincripció, hi podeu trobar tota la informació necessària, o també al centre educatiu on vulgueu preincriure al vostre fill o filla.
Pel que fa a la llar d’infants, el període de preincripció s’iniciarà el proper 2 de maig i fins el 15 del mateix mes.

Pel que fa a la matrícula, a la llar d’infants començarà el 4 de juny, mentre que el període de matriculació en escoles i instituts, s’iniciarà el proper 11 de maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics