URGENT

Els hotels del Maresme han registrat prop del 90% d’ocupació en aquests dies de setmana Santa.

Compartiu aquesta història

De l’oferta d’allotjaments de la nostra comarca, concentrades majoritàriament a l’Alt Maresme, han obert al públic un 80% d’instal·lacions. Els hotels i allotjaments que han obert aquests dies de Setmana Santa han registrat una ocupació mitjana del 90%, segons ha informat avui a RP, el president del gremi d’hotelers del Maresme, Santiago Garcia Nieto.

De l’oferta turística de la comarca, concentrada entre Calella, Pineda, Sta. Susanna i Malgrat de Mar, Garcia Nieto ens explica que hi ha dues destinacions prioritàries i que concentren l’interès dels turistes, bàsicament per que els hotels són més nous. El president del gremi d’hotelers de la comarca també ens explica que el gran gruix de visitants són estrangers, en la gran majoria alemanys i anglesos.

Tot i que la valoració és bona en aquests primers dies de temporada Garcia Nieto no s’ha atrevit a aventurar-se a fer pronòstics de cara a la temporada d’estiu a la nostra comarca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics