URGENT

Els alcaldables d’ERC de Blanes, Tordera, Malgrat i PLF explicaran aquesta tarda les polítiques conjuntes dels republicans entre aquests municipis

Compartiu aquesta història
Aquesta tarda ERC organitza una trobada a PLF de diferents cap de llista de les poblacions veïnes per tal de desenvolupar polítiques conjuntes.

L’acte que es farà a la biblioteca Enric Miralles de PLF, aplegarà a Joan Puig, cap de llista de Blanes, Teresa verdaguer l’alcaldable republicana a Malgrat de Mar , Bernat Costas, de Tordera i l’alcaldable a PLF Jordi Pedemonte.

Precisament Pedemonte ens explica què es tractarà a la cita d’avui.

La roda de premsa, que començarà a les 6 de la tarda, pretén explicar les polítiques conjuntes a desenvolupar pels diferents municipis, que proposen els republicans de cara a es properes eleccions municipals.
En concret la proposta es basa en 3 punts bàsic; les polítiques sobre el riu Tordera, millora dels transports públics, les polítiques de joventut.

Dins les propostes dels republicans hi ha la creació d’un passeig fluvial al curs baix de la Tordera, la creació d’un bus nocturn i també proposa introduir millores en la freqüencia de rodalies RENFE amb BCN i GI.

Per la seva banda, el cap de llista palafollenc Jordi Pedemonte creu que cal intensificar les relacions amb les poblacions veïnes, i és partidari de la creació d’una nova comarca que agrupi aquests municipis

Tot i això Pedemonte reconeix que calen més converses i estudis, però que ja es poden fer polítiques conjuntes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics