URGENT

L’ajuntament informarà de les activitats organitzades pel consistori a través de SMS.

Compartiu aquesta història
L’Ajuntament de PLF posarà en marxa en breu un servei d’informació a través de missatges de mòbil per tal d’informar a la població sobre actes culturals, promoció econòmica o formació.

Actualment es reparteix porta a porta una targeta per tal que la gent que ho desitgi es pugui subscriure gratuïtament al nou servei. La targeta inclou els diferents camps d’informació que es generarà a través dels missatges, com per e4xemple activitats infantils, novetats sobre habitatges socials, salut, escola d’adults, activitats juvenils, activitats musicals o culturals.


Hagi quan s’organitzi algun acte o hi hagi novetats les persones que ho desitgin podran rebre la informació a través del seu mòbil.

Un dels apartats és el de RP. Qui ho desitgi es podrà subscriure en aquests apartat en el que es donaran a conèixer les novetats de l’emissora com ara nous programes, transmissions en directe etc.A més en breu RP també obrirà un nou sistema de comunicació amb els oients a través de SMS. Els oients que vulguin donar la seva opinió, participar en un concurs o bé demanar una cançó ho podran fer a través d’SMS.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics