URGENT

Una delegació de la ciutat nicaragüenca de Bluefields visita PLF.

Compartiu aquesta història
Enguany es celebra el 20è aniversari de l’agermanament entre Bluefields i Girona, i és per això que ha viatjat des de centreamèrica una delegació fins a Girona, on aquesta setmana han realitzat una sèrie d’activitats de conscienciació i d’anàlisi de la realitat de Nicaragua.
La delegació de Bluefields visita PLF per conèixer de primera mà el funcionament de l’agermanament de PLF amb San Isidro, també a Nicaragua, i també, per que de forma indirecta el nostre municipi també té relació amb la ciutat americana.
Bluefields, una de les principals ciutats de la costa atlàntica de Nicaragua, té un centre de salut mental impulsat per la Comunitat terapèutica del Maresme, la mateixa que gestiona el Molí d’en Puigverd. El director mèdic de la Comunitat Terapèutica del Maresme, el dc. Guillem Homet, ens explica el funcionament del centre a Nicaragua

A les 12 s’espera l’arribada de la comitiva al consistori palafollenc on es farà la visita institucional. Després de la visita a l’ajuntament la delegació nicaragüenca visitarà el Molí d’En Puigverd, tal i com explica el dc. Homet.

Després compartiran taula, en un restaurant del municipi, els nicaragüencs, polítics palafollencs i persones vinculades en el treball solidari que PLF va des de fa anys amb Nicaragua, a través de l’agermanament de la nostra població amb San Isidro. Un cop acabi la visita a PLF, la comitiva visitarà la població de St. Boi del Llobregat. Aquests vespre acabaran els actes de commemoració del 20è aniversari de l’agermanament entre Girona i Bluefields.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics