URGENT

Torna a sortir a la venda el Molí Vell 

Compartiu aquesta història

L’antic Molí de la Pedrera, conegut també com antic hostal del Molí Vell, a l’antiga carretera de Blanes, ja torna a estar a la venda i  a un preu molt per sota de l’anterior.

En concret la finca, de 2 hectàrees, es ven per 600.000€, quan anys enrera estava a la venda per més d’un milió d’euros.

En la pàgina web de la immobiliària, especialitzada en compra venda de grans edificis i d’habitatges de luxe, s’informa que el Molí Vell té 50 habitacions i una superfície total de 3.500 m2 i ja apunta a alguns possibles usos; des d’un centre educatiu, residència per a gent gran, hotel boutique, restaurant o espai per a  celebracions de tota mena.

L’edifici, un antic molí fariner, és un immoble històric, involucrat amb trames fosques d’altes esferes del franquisme, que es va acabar convertint en un reconegut restaurant i hostal, fins que al 1999, els llogaters van agafar un altre edifici històric de Palafolls com a restaurant. A partir de llavors l’espai, que va arribar a tenir una petita plaça de toros per als turistes,  va quedar en desús i sense cap activitat ni protecció.

L’últim ajuntament socialista va proposar expropiar la finca per destinar-la  a  equipament públic cultural, docent o tècnic. Una transformació que va aturar l’actual govern d’Esquerra, amb la intenció de permetre a la propietat engegar vendre l’immoble i donar-li una nova vida evitant l’actual degradació.

De fet L’antic Hostal del Molí Vell no és l’únic que es ven en el mateix portal immobiliari. L’antic Bellavista, entre el barri de Sant Lluís i la carretera B682, també està a la venda. El local porta des de finals dels anys 80 abandonat i amb un estat evident de degradació. 

En aquest cas, es tracta d’una superficie de 2700 m2 i té un cost de sortida que ronda els 880.000€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics