URGENT

L’escola d’adults de PLF prepara nous cursos

Compartiu aquesta història
L’escola d’adults del nostre municipi és apunt de començar una sèrie de nous cursos d’informàtica i de tast de vins.

S’han programat 3 cursos d’informàtica, el primer un curs bàsic del processador de textos word. Aquests curs, que es farà al CEIP Les Ferreries els dilluns i els dimecres de 8 a 10 del vespre començarà el proper 30 d’abril, i té una durada de 20 hores. El preu del curs és de 60€.

El 3 de maig començarà el segon dels cursos previstos en matèria informàtica. Es tracta d’un curs de retoc d’imatges digitals. Aquests curs que també es fa al Ceip les Ferreries , té una durada de 20 hores a realitzar-se entre les 8 i les 10 del vespre de dimarts i dijous, amb un preu de 60€.. Aquests curs d’imatges digitals acabarà el 5 de juny.
Un dia abans, el 4 de juny, començarà el tercer curs previst. És el d’iniciació a internet, de 12 hores de durada, els vespres de dilluns i dimecres. El curs que finalitzarà el 20 de juny, i que té un preu de 35€, es farà també al Ceip les Ferreries.

Una altra de les temàtiques que sol tenir molt d’èxit en els cursos de l’escola d’adults és el de tast de vins. Per això en breu començaran 2 cursos sobre la matèria.
El primer que començarà el dia 4 de maig, és el de nivell inicial, que es fa en 4 jornades de 8 a 10 del vespre, però en aquest cas al casal d’avis de PLF. En total són 8 hores de curs, al preu de 60€, ja que inclou tot el material del tast de vins.

Ja el mes de juny, a partir del dia 7, començarà el nivell avançat del tast, en aquests cas són 3 dies de curs, en total 6 hores amb el mateix horari, i al preu de 60€.

Les persones interessades en aquests cursos poden trucar a l’escola d’adults, a les tardes al 93 762 06 11, o bé dirigir-se al Mid, tant per informació com per a inscripcions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics