URGENT

Aquests vespre es sabrà la terminació guanyadora dels llibres de l’Associació de Comerciants de PLF.

Compartiu aquesta història

Qui tingui una butlleta, de les que donaven els establiments de l’associació, que coincideixi amb els tres últims números del premi del sorteig pro-cecs d’avui, podran passar demà a recollir el seu premi. Aquests any aconseguiran l’últim llibre de Toni Sala; QUE S’ANOMENA “Comelade, Cassasses, Perajaume”.

Les butlletes s’han anat repartint durant aquests mes d’abril entre els clients de les botigues de l’associació de comerciants.
Els guanyadors podran demà passar a recollir el seu premi pel mercat setmanal de PLF, a la plaça d’Ax.
Ho explica Francesc Tresseres, president de l’associaci de comerciants de PLF.
-*

El llibre “Comelade, Cassases, Perejaume” és un retrat literari sobre els tres artistes en el que Sala ha volgut donar a conèixer la figura dels tres. Ja l’any passat l’associació va organitzar una campanya similar, però amb llibre de les cuineres de Sils, que també van signar els seus llibres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics