URGENT

El PP de PLF presenta aquests cap de setmana la seva llista i el seu programa electoral.

Compartiu aquesta història
Demà al vespre es farà el sopar de presentació de la candidatura del PP del nostre municipi pels propers comicis del mes de maig. La popular serà la segona llista que es dona a conèixer, rera la socialista.

El que ja es sap és que Óscar Bermán encapçalarà per 4 vegada la llista dels populars al nostre municipi. Les primeres eleccions amb el PP a PLF van ser el 1995, però no va ser fins el 99, que Bermán va esdevenir el primer regidor del partit a la nostra població. Després dels comicis del 2003, el PP va aconseguir el segon regidor, i situar-se com a tercera força política municipal.

Demà durant un sopar al restaurant Casa Oms es presentarà la resta de la llista, que serà apadrinada pel secretari general del PP de Catalunya, Rafael Luna. També assistirà a l’acte la diputada al Parlament, Dolors Montserrat.
Óscar Bermán explica com serà l’acte de demà vespre.
-*
Berman també ha volgut demanar perdó a les persones que no han pogut comprar el tiquet del sopar, ja que la capacitat del local és limitada.En total s’espera que el sopar del PP reuneixi demà a 2/4 de 10 unes 150 persones, per donar suport al candidat popular a l’alcaldia de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics