URGENT

St. Jordi es va tancar ahir a PLF amb força presència al carrer.

Compartiu aquesta història
Ahir diada de St. Jordi, de nou les vianants van ocupar els tradicionals carrers tranquils del nostre municipi. Com és habitual l’epicentre era la Pl. del Fòrum Palatiolo, on es concentraven el major nombre de parades de roses i llibres.

A PLF es van vendre milers de roses en les diferents parades i floristeries de PLF amb preus que oscil·laven entre els 3 i els 6€ de mitjana.

També es van vendre molts llibres, i un any més la iniciativa d’intercanvi de llibres va funcionar amb fluïdesa a la parada instal·lada a la pl. de Poppi.

Dissabte l’associació de comerciants va repartir alguns dels llibres que es sortejaven amb la combinació guanyadora del sorteig pro-cecs. A la parada dels comerciants estava l’autor del llibre que regalava l’entitat, Toni Sala, qui de fet establia relació entre el llibre, titulat; “Comelade, Cassases, Perajaume”, amb la nostra població.
-*

Sala és un assidu al certamen de les paraules prenyades del nostre municipi i és a partir d’aquests cicle que ha pogut establir arguments pel seu llibre. Tot i que es van repartir alguns dels llibres regalats encara no s’han entregat tots. Qui tingui una butlleta de l’associació de comerciants amb la terminació 952, és a temps encara de recollir el seu premi al Cafè de PLF. El president de l’associació de comerciants de PLF, Francesc Tresserres valora molt positivament la iniciativa de sortejar llibres coincidint amb la diada de St. Jordi.
-*
Aquesta ha estat la segona vegada que l’Associació de comerciants engega aquesta iniciativa, l’any passat va ser amb el llibre de les cuineres de Sils i l’àvia Remei.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics