L’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia obre una nova seu a Malgrat de Mar,

L’acte de presentació de la nova entitat tindrà lloc el proper diumenge 6 de maig a la Biblioteca La Cooperativa.

L’associació fou fundada i està formada per persones afectades de fibromiàlgia, per bé que, actualment, també hi col.laboren persones no afectades.
L’Associació, fundada el 1999, actualment compta amb més de 2.500 persones associades d’arreu del país.
Una de les campanyes que duu a terme l’entitat es la recollida de signatures per tirar endavant la iniciativa legislativa popular per a l’atenció de la fibromiàlgia i la síndrome de la fatiga crònica .

Es pretén aprovar una proposició de llei per regular l’actuació sanitària per tractar la fibromiàlgia i la síndrome de fatiga crònica dins el sistema de salut i millorar l’atenció. La proposició demana la creació d’unitats multidisciplinàries especialitzades en totes dues malalties per aconseguir-ne un diagnòstic diferencial i fiable. La proposta també preveu que es reconegui a les persones afectades, la incapacitat laboral per la via administrativa, quan aconsellin els metges atesa la severitat de la malaltia.
Per tirar endavant aquesta iniciativa calen 50 mil signatures.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics