URGENT

Ahir la plana web de noticies de RP va registrar el màxim de visites en un dia des de la seva posada en funcionament.

Compartiu aquesta història

Ahir dimecres, coincidint amb el dia de la publicació de les llistes electorals al web de l’emissora, la plana d’informació d’aquesta casa va registrar la seva màxima visualització des que es va posar en funcionament ara fa 2 mesos.

Ahir van visitar la plana d’informació www.radiopalafolls.com , un total de 55 persones.

De fet des de la seva posada en funcionament, el passat dia 14 de febrer, el web a registrat 1300 visites, cosa que consolida a la nostra emissora com a mitjà de comunicació més importants del municipi, tan en la seva edició escrita a internet, com els serveis informatius que emet l’emissora. No en va som l’únic mitjà de comunicació que informa de PLF i comarca de forma diària i actualitzada.

Amb la publicació de les llistes RP ha obert un nou apartat especial per tractar la informació electoral a internet. En aquests especial hi podeu trobar els noms que composen les candidatures i els vincles a les webs de les seccions locals dels partits polítics a PLF.

Vista de la nova plana web dedicada a les eleccions municipals a PLF

També creix el servei d’audiostreaming, la gent que escolta la ràdio per internet, en 2 mesos el servei ha rebut més de 600 connexions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics