URGENT

Aquests any s’organitza el primer viatge a la població polonesa d’Stegna.

Compartiu aquesta història

Primer van ser els viatges a Poppi, la població italiana agermanada amb Palafolls des de 1990. Després van venir els viatges de cap de setmana a Ax les Thermes, la població agermanada del sud de França, amb la que s’aprofita per esquiar a les seves pistes, i aquests any s’inaugura un nou viatge en una altra població, Stegna, en aquest cas a Polònia.

Tot i que no hi ha previsió d’agermanament amb la ciutat polonesa, es comença després d’anys de contacte amb la ciutat, una relació d’intercanvi cultural, que ja va començar el mes de setembre passat quan una delegació d’Stegna va ser a la Festa Major de PLF.

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí i Jesus Machin, membre de
la comissió d’agermanaments, a Stegna (Polonia)
Dins aquests intercanvi cultural, aquests estiu es farà la primera de les sortides cap a Polònia.
El viatge està previst que comenci el 30 de juliol i fins el 5 d’agost.
El viatge, que es farà amb avió, començarà a Varsòvia, on s’estarà un parell de dies per visitar la capital polonesa. L’allotjament a serà en hotel en règim de dormir i esmorzar.
Ja al mes d’agost es visitarà la ciutat de Gdansk i des d’allà s’arribarà a Stegna on els palafollencs que hi viatgin s’hi passaran 4 dies, allotjats en cases particulars, a l’igual que el viatge a Itàlia.

El viatge es farà amb avió, i té un cost total de 270€ per persona.
Les persones interessades poden ja inscriure’s des d’aquesta setmana al PIJ de L’ajuntament de PLF al carrer Francesc Macià 1 del nostre municipi. També es pot consultar la web de l’ajuntament per a més informació.

El viatge a Stegna té un màxim de 30 places i està organitzat per la Comissió d’Agermanament i Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics