URGENT

Avui es fa l’últim ple municipal d’aquesta legislatura.

Compartiu aquesta història
A un mes just per les eleccions municipals, aquests vespre es celebra la última de les sessions plenàries d’aquesta legislatura.
La sessió, amb 12 punts a l’ordre del dia, començarà a les 8 del vespre.
Entre els punts de l’ordre del dia destaquen l’aprovació de l’estudi que ha de permetre la construcció de 38 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer. Aquests pisos es faran a la zona de la biblioteca i corresponen al 10% d’aprofitament dels 380 habitatges que es construiran a la zona en breu.

A banda d’aquest punt destaca també l’adjudicació final del canvi d’enllumenat de Mas Reixach. Després de mesos de disputes, avui pressumptament es farà l’adjudicació a una empresa per tal quie comenci a realitzar-se el canvi d’enllumenat.
Precissament l’associació de veïns de Mas Reixach, denuncia que l’ajuntament adjudicarà l’obra avui sense haver parlat abans amb ells. La presidenta de l’entitat Rosa Rodríguez, diu que l’alcalde es va comprometre a presentar les ofertes a l’associació i que el fet d’aprovar l’adjudicació sense que l’entitat en tingui constància és una manca de respecte cap a l’associació de veïns.

Ja fa mesos que hi ha disputes entre els veïns i l’ajuntament de PLF pel percentatge d’aquesta obra que han de pagar els veïns. L’ajuntament hi aporta una quantitat fixa de diners, pel que s’estava a l’espera de conèixer l’empresa que farà l’obra per tal de saber quin percentatge hauran d’aportar els veïns, que s’espera que sigui d’un 50% aproximadament.

Aquests vespre també es parlarà de la passera que ha de connectar el centre de PLF amb el barri de St. Lluís. La passera, creurà la carretera d’accés a la costa Brava, per la zona de l’institut de secundària i es crearà un camí peatonal que comunicarà amb l’avd. del mar de barri de St. Lluís.

També hi haurà un punt dedicat a Inditex, que, com saben, té el camí bastant pla per instal·lar-se a PLF.

La sessió plenària començarà a les 8 a la sala de plens de PLF i com sempre, serà transmès en directe per aquesta emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics