URGENT

Ahir es va presentar la llista de CIU a PLF.

Compartiu aquesta història
La llista nacionalista encapçalada per Xavier Dalmau es va presentar a les 120 persones que van assistir a l’acte, que es feia al migdia al Palauet de PLF.
L’acte va ser apadrinat pel senador convergent Pere Macias, q1ue va arribar a PLF a 2/4 de dues del migdia per compartir taula amb els simpatitzants i militants de la formació al nostre municipi.

Dalmau va destacar que la llista de la federació busca l’equilibri i que està preparada per governar.

Moment de l’acte d’ahir de CIU a PLF. Foto MF
Sobre les eleccions municipals, el líder nacionalista va recordar que, en les eleccions catalanes, CIU va ser la formació més votada, pel que Dalmau espera obtenir el màxim de regidors possibles per no haver de pactar, o si, és el cas pactar amb més força. El mateix Dalmau no descartar cap possibilitat de pacte, tampoc el PSC.

Pere Macias, va criticar que algunes forces es presentin en diferents pobles amb sigles independents i va recordar que CIU és la formació que més llistes presenta a Catalunya. Macias, es va mostrar partidari de limitar el nombre de legislatures per mandatari, en referència als 24 anys de govern socialista a PLF.Per la seva banda hem conegut que ERC es presentarà al públic aquests proper divendres al vespre en un acte al casal d’Avis de PLF amb la presència del diputat pinedenc Pere Aragonés.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics