URGENT

Atropellament lleu a PLF i incendi al Molí Vell

Compartiu aquesta història
Ahir al migdia un vehicle que circulava pel carrer Roig i Jalpí de PLF va atropellar a una nena de 8 anys.

Els fets van passar a ¾ d’1 del migdia d’ahir quan la nena, que passejava acompanyada dels avis i un germà va ser atropellada per un cotxe, marca Hyundai. Fins al lloc dels fets es van desplaçar diferents ambulàncies i serveis mèdics, que van transportar la nena a l’hospital de Blanes, on es va determinar el seu pronòstic lleu.

També ahir, però a les 9 del vespre es va detectar un incendi al Molí Vell. L’incendi a l’antic restaurant que es troba en abandó, el van detectar veïns que van veure una columna de fum. Fins al Molí Vell s’hi van traslladar dotacions dels bombers i de la policia local que van sufocar el foc en poc temps, ja que sols va afectar a una de les habitacions. Segons sembla uns brètols van prendre foc a un llit i a un matalàs i després van sortir de l’edifici.
Segons ha pogut saber aquesta emissora, no és la primera vegada que es detecten persones dins l’edifici.

Un dia abans, dissabte al migdia, es va detectar un altre incendi en aquests cas en un camí prop del pont del Pixota, prop de la depuradora, al terme municipal de Malgrat de Mar, que va ser sufocat amb l’arribada dels bombers d’aquesta població i la policia local de Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics