URGENT

Ahir va entrar en funcionament la nova seu de l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia a l’Alt Maresme, que s’estableix a Malgrat de Mar.

Compartiu aquesta història
El local de trobada de l’associació és la sala del Centre Cultural, al carrer del Carme, i funciona en un horari de dimecres i divendres de 10 a 12 del matí.
A hores d’ara, l’entitat ja compta amb una vintena de socis a l’alt Maresme i les responsables de la seu de l’associació a Malgrat són Maria Urrea i Anna Garcia. Precisament Maria Urrea ens explica perquè s’ha constituït una seu de l’Associació a Malgrat de Mar.

Urrea explica quines són algunes de les activitats que es faran des de la nova delegació a l’Alt Maresme de l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia

En la posada en marxa del local, ahir dimecres, es va confirmar que la presentació oficial de la nova entitat, prevista inicialment per aquest diumenge 6 de maig s’ajorna, ja que el metge que havia de fer la conferència no pot assistir per motius d’agenda. De moment, no hi ha cap altra data per fer aquesta presentació de l’Associacició d’afectats de fibromialgia

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics