URGENT

Han començat les obres de d’ampliació del casal d’avis de St. Lluís.

Compartiu aquesta història
Des de la passada setmana els operaris treballen per cobrir la pista exterior del casal de l’avi de St. Lluís.

L’obra prevista des de fa un any, preveu construir una cúpula metàl·lica sobre l’actual pista exterior del casal de l’avi, per tal de deixar-la tancada i així l’associació de jubilats del barri puguin gaudir d’una nova sala polivalent.

El president de l’associació, Ricardo Bernabeu, es mostra satisfet per l’inici de les obres i assegura que es pensava que el moment no arribaria mai.

Un cop coberta l’actual pista exterior, s’habilitarà una nova terrassa exterior per tal que continuï existint un espai a l’aire lliure per poder muntar la terrassa del bar del casal i organitzar activitats exteriors.

Les obres són dirigides per Josep Llobet, el mateix equip d’arquitectes que ja han realitzat altres fases de la remodelació de l’antiga fàbrica el Forroll del barri de St. Lluís, lloc on es troba el casal de l’avi o també aquesta emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics