URGENT

Aquests vespre arriba la penúltima actuació del paraules prenyades.

Compartiu aquesta història
Aquests vespre a les 10 arriba al cicle paraules prenyades de PLF el trio Le Brassens, en la que serà la penúltima de les actuacions del cicle de poesia de PLF.

Tot i que hauria de ser l’última segons el programa inicial, el proper dia 18 de maig, es podrà veure als gallec Manuel Rivas i a Perajaume. D’entrada aquesta actuació estava prevista pel 16 de març, però problemes d’agenda van obligar a suspendre l’acte fins al proper 18 de maig

El trio Brassens interpreten cançons del popular cantautor francés Georges Brassens, icona de la nova canço francesa, juntament amb Jacques Brel. La cita d’avui serà a les 10 del vespre al Mid, amb l’entrada gratuïta.

Aquests dissabte torna el festival infantil de PLF, i ho fa amb un espectacle de titelles. La cita serà al barri de Sta Maria a partir de les 5 de la tarda.
I diumenge es fa el primer dels petits concerts de cambra a St Genís. El cicle, que durarà 5 diumenges, s’obrirà amb el muntatge a carrec de Camera 21, un quartet de corda . El concert començarà a les 6 de la tarda a l’esglèsia de St Genís i l’entrada costa 3€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics