URGENT

Diumenge es celebra la 6a cursa popular de PLF

Compartiu aquesta història
Prop de 150 persones estan inscrites, a hores d’ara, a la cursa que aquests diumenge arrencarà des del Palauet de PLF. Es tracta de la ja tradicional cursa dels 9 km de PLF. Una cursa, que tot i la seva curta trajectòria ja compta amb un ampli recolzament. L’any passat van acabar la cursa 240 persones.

Jordi Fitó, coordinador d’esports de l’ajuntament de PLF explica quin és el recorregut de la marxa popular.

Recorregut aproximat de la cursa de diumenge (és el de l’any 2006)

En dades tècniques, la cursa arriba a una alçada màxima de 83 metres, mentre que l’ascensió acumulada és de 137m. La pendent màxima de la cursa de diumenge serà del 21,19% mentre que el pendent mínim serà del – 26.11 %.
En la 5a cursa, celebrada l’any passat, el guanyador va ser Óscar Rodríguez, que va completar la marxa en 32 minuts, 55 segons, pel que la seva velocitat mitjana va ser de prop de 18 k/h.

Els premis estaran dividits segons categories. És el mateix Jordí Fitó que ens explica com es divideixen aquestes categories i quin serà l’obsequi per a tots els participants.

Diumenge encara hi ha temps d’inscriure’s a la cursa, abans del seu inici, als exteriors del Palauet de PLF, on comença i acaba la cursa. El preu de la inscripció és de 3 €

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics